Industrie

Aanhangerzeilen op maat gemaakt

Beveilig en bescherm uw lading tegen regen, vuil en sneeuw met dit praktische afdekzeil.
Met behulp van de oogjes en elastieken bevestigd u snel en eenvoudig het zeil.

Op maat gemaakt
Stevig met versterkte rand
Materiaal: PVC ….gram
Metalen oogjes op elke hoek
Waterdicht
Voor elke weersomstandigheden

Deze aanhangerzeilen zijn ook beschikbaar in meshdoek.

Mobiele vloeistofdichte vloer

Onze mobiele en opvouwbare vloeistofdichte vloeren bieden praktische en gemakkelijke oplossingen voor het opvangen van vloeistoffen zoals afvalwater. U hoeft geen kostbare vaste inrichting aan te schaffen. De zijwanden van onze opvouwbare systeem veren automatisch omhoog. U kunt dus zonder probleem met een pallet met vaten en zelfs complete vrachtauto’s gebruik maken van onze mobiele vloeistofdichte vloer. De opvangbak met opblaasbare randen is mobiel, flexibel en zeer snel op te zetten en te verplaatsen. Verder kunnen wij de mobiele vloeistofdichte vloer in elk formaat, kleur en voor elk type afvalwater voor u maken.

Machine- en containerhoezen

Een machinehoes is eigenlijk een maatpak voor uw kostbare machine. Voor de bescherming tegen vocht en stof of tijdens het transport ervan. Al of niet worden er ritsen of ramen in gemaakt en worden de hoezen voorzien van extra zware verstevigingen in de hoeken of andere kwetsbare plekken. Zowel grote series als enkel(e) stuk(s) is mogelijk.

Voor het vervoer van containers is een zeil of net verplicht. Zeilmakerij de Oversteek levert een totaal pakket aan containerhoezen om te voorkomen dat de inhoud van uw container vies of nat wordt tijdens transport en opslag. Deze hoezen kunnen in elke gewenste kleur, materiaal en afmeting worden geleverd. ook bestaat er de mogelijkheid om de hoezen te bedrukken met uw bedrijfs logo.

Vraag nu gratis een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.